Evenimente

Încă două cazuri de coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate

Încă două cazuri de coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate. Informația a fost prezentată de către autorități, după realizarea testelor pe cele 30 de cazuri suspecte.

Ca și în cazul primilor 4 pacienți, astăzi a fost confirmată infectarea cu coronavirus a încă două persoane revenite recent din Italia, țară aflată în carantină națională din cauza Covid-19.

„Starea tuturor pacienților este medie”, a spus ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Al patrulea caz de coronavirus a fost confirmat ieri de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrei, este vorba despre una dintre cele două persoane, care au fost testate încă o dată. Rezultatele testului pentru a doua persoană încă nu sunt gata. Ministra a spus că a patra persoană infectată este tânărul care a venit cu cursa Milano – Chișinău, împreună cu prima victimă.

Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie în Republica Moldova, fiind vorba despre o femeie venită din Italia.

La 10 martie, încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Aceștia au efectuat vizite în Italia, la sfârșitul lunii februarie.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker