Evenimente

O mamă din Republica Moldova care prezenta toate simptomele suspecte de infecție cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Chișinău

O mamă din Republica Moldova care prezenta toate simptomele suspecte de infecție cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Chișinău după ce nu a permis medicilor să-i consulte și copilul. Femeie este acum căutată de poliție.

Despre aceasta a anunțat șefa de la Sănătate în cadrul unui briefing.

„O mămică fiind compatibilă cu cazul suspect de coronavirus nu a vrut să rămână în spital, a agresat personalul medical și nu a permis să-i consulte copilul. Femeia a înșelat personalul medical și a fugit de la Unitatea Primiri Urgente, iar acum este căutată de poliție. A procedat iresponsabil. Conlucrăm acum cu organele de drept”, a declarat Dumbrăveanu.

Amintim că până la momentul actual, în afară de femeia care a fugit din spital, există alte 30 de cazuri suspecte de coronavirus, dintre care nouă sunt copii.

Sursa: jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker