E timpul sa fii activScrie știrea ta

Toate-n lume au o mamă

„Mai de-april ca primăvara / Doar femeia poate fi, / Mai regină decât floarea / Doar femeia poate fi”. Aceste versuri ale lui Dumitru Matcovschi au constituit genericul seratei muzical-literare ce s-a desfășurat în incinta Gimnaziului Podgoreni, raionul Orhei.                   

Tonul sărbătorii a fost dat de primara satului Podgoreni, dna Alexandra Bernevec, prin mesaju-i călduros de felicitare şi mulţumire pentru tot ce înseamnă femeia: mamă grijulie, soţie iubitoare, angajată harnică şi competentă, dorindu-le să fie sănătoase, iubite, respectate și alintate în fiecare zi și să nu uite de adevărata lor valoare (în imagine).

 Ansamblul folcloric ,,Doruleț,” condus de dl Mihai Rusu, micuţii de la Grădinița „Andrieș”, educatoare dna Rodica Teut, grupul folcloric ,,Crăițele” de la gimnaziul din localitate ne-au bucurat cu un concert. Sceneta umoristică  ,,Asistentul social” a descrețit frunțile și a relaxat publicul.                                                                                   

Atât participantelor cât și femeilor prezente le-au fost înmânate cadouri din partea primăriei.                                           

Daria Roșca, șefa Bibliotecii Publice Podgoreni

 

                                                        

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker