E timpul sa fii activScrie știrea ta

Le-au dăruit bucurii bunicuţelor solitare

Bunicuţele solitare aflate sub tutela asistenţei sociale din comună au fost vizitate de solii primăverii – Vasilisa şi Maxim, însoţiţi de dna Angela Rusu, lucrătoare socială (în imagine).

 Ei au adus în casele bunicuţelor nu doar Mărţişorul şi cadourile/felicitările confecţionate de copiii-beneficiari ai Bibliotecii Publice Brânzenii Noi, au adus căldura şi bunătatea inimilor lor, speranţa şi încrederea că oamenii în etate, care toată viaţa au muncit pentru binele comunităţii, nu sunt uitaţi, dar au adus şi măcar puţină atmosferă de sărbătoare, de primăvară şi reînnoire.

Aceste „cărţi poştale” personalizate, cu desene şi texte de felicitare, au fost pregătite cu drag şi cu migală de elevii Rusu Dumitru, Rusu Vasilisa, Muntean Felicia şi Huzun Loredana pentru fiecare bunicuţă în parte la bibliotecă, în prima săptămână a lunii martie. Mărţişoarele au fost confecţionate de dna Angela Rusu, lucrătoare socială, împreună cu fiica Vasilisa. 

Nimeni nu trebuie să fie singur, asta e împotriva firii naturii, despre ce ne vorbeşte şi popasul a două splendide lebede pe apa Răutului, chiar în centrul comunei noastre, în plină zi de sărbătoare. Să luăm exemplu de la aceste păsări nobile şi frumoase, să fim mereu în preajma celor care au nevoie de sprijinul şi susţinerea noastră. Sănătate şi bunătate tuturor!

Biblioteca Publică Brânzenii Noi, raionul Teleneşti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker