Social

Afirmațiile Maiei Sandu despre coronavirus, scoase din context de unele mass-media

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și deputata Galina Sajin au susținut marți, 10 martie, o conferință de presă comună în cadrul căreia au făcut un apel către cetățeni să se protejeze de noul virus Covid-19.

Maia Sandu i-a îndemnat pe toți cei care au călătorit în țări afectate de acest virus să respecte regulile de igienă personală, să informeze medicul de familie sau să sune la 112 și să se autoizoleze. Lidera PAS a făcut apel la vigilență și a îndemnat oamenii să se informeze din surse credibile, pentru a evita dezinformarea.

Unele instituții media au relatat tendențios subiectul, inclusiv cu afirmații scoase din context. Așadar, Ntv.md a scos din context îndemnul Maiei Sandu de a respecta igiena personală, titrând: „Maia Sandu cheamă moldovenii din Italia să se spele pe mâini și să revină acasă”. Portalul 24h.md a avut o abordare la fel de subiectivă, alegând un titlu ironic: „Maia Sandu a aflat de coronavirus: cere ca oamenii să se spele pe mâini, iar diaspora să vină în Moldova”. Portalul Diez.md a relatat pe un ton neutru: „Maia Sandu, despre coronavirus în Moldova: «Consecințele pot fi dramatice pentru multă lume»”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker