Evenimente

Ministra Sănătății din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus

Ministra Sănătății din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus, fiind prima membră a Guvernului britanic care a fost testată pozitiv. Politiciana a declarat că a luat toate măsurile precauție și că s-a autoizolat acasă, scrie BBC.

Nadine Dorries a scris într-un mesaj pe o rețea de socializare că speră că ceea ce este mai rău să fie acum, însă își face griji de mama sa cu care locuiește împreună, care are 84 de ani și a manifestat simptome de răceală. „Fiți sănătoși și spălați-vă pe mâini, fiecare.”

Nadine Dorries ??

@NadineDorries

Thanks for so many good wishes. It’s been pretty rubbish but I hope I’m over the worst of it now. More worried about my 84yo mum who is staying with me and began with the cough today. She is being tested tomorrow. Keep safe and keep washing those hands, everyone.

Vestea vine în contextul în care o a șasea persoană a murit din cauza virusului din Marea Britanie, care are un total de 382 de oameni infectați.

Ultima persoană care a decedat a fost un bărbat de aproximativ 80, care avea condiții de sănătate subiacente.

Între timp, Serviciul Național de Sănătate al Angliei a declarat că a extins capacitatea de testare a persoanelor pentru acest tip de infecții, iar numărul de cazuri se așteaptă să crească în continuare.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker