Evenimente

Ministra Sănătății din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus

Ministra Sănătății din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus, fiind prima membră a Guvernului britanic care a fost testată pozitiv. Politiciana a declarat că a luat toate măsurile precauție și că s-a autoizolat acasă, scrie BBC.

Nadine Dorries a scris într-un mesaj pe o rețea de socializare că speră că ceea ce este mai rău să fie acum, însă își face griji de mama sa cu care locuiește împreună, care are 84 de ani și a manifestat simptome de răceală. „Fiți sănătoși și spălați-vă pe mâini, fiecare.”

Nadine Dorries ??

@NadineDorries

Thanks for so many good wishes. It’s been pretty rubbish but I hope I’m over the worst of it now. More worried about my 84yo mum who is staying with me and began with the cough today. She is being tested tomorrow. Keep safe and keep washing those hands, everyone.

Vestea vine în contextul în care o a șasea persoană a murit din cauza virusului din Marea Britanie, care are un total de 382 de oameni infectați.

Ultima persoană care a decedat a fost un bărbat de aproximativ 80, care avea condiții de sănătate subiacente.

Între timp, Serviciul Național de Sănătate al Angliei a declarat că a extins capacitatea de testare a persoanelor pentru acest tip de infecții, iar numărul de cazuri se așteaptă să crească în continuare.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close