Evenimente

Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova

Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Este vorba despre un bărbat originar din raioanele de sud și o femeie din Chișinău.

„Bărbatul a revenit după o vizită efectuată de 3 săptămâni la copiii săi din Italia. Pe 5 martie, el s-a simțit rău, își administrează tratemente de unul singur. Pe 9 martie, situația lui se agravează, el cheamă serviciul 112 și este preluat la „Toma Ciorbă”, a spus Dumbrăveanu.

Totodată, aceasta a anunțat că și femeia infectată cu coronavirus a revenit recent din Italia.

Dumneaei a fost într-o vizită la o prietenă în Italia. S-a aflat acolo 10 zile. A revenit acasă pe 26 februarie. I se face rău pe 1 martie, se adresează pentru a fi oferită asistența medicală, i se prescrie tratament și autoizolare. Doamne administrează un preparat la propria voință. Își destabilizează starea de sănătate, tensiunea, cheamă ambulanța. Este internată pe 9 martie la Toma Ciorbă”, a mai precizat Dumbrăveanu.

Amintim că primul caz de coronavirus în R. Moldova a fost confirmat pe data de 7 martie. Este vorba de o femeie care a venit acasă din Italia. La momentul de față aceasta este internată la Spitalul Clinic Republican.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close