Evenimente

Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova

Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Este vorba despre un bărbat originar din raioanele de sud și o femeie din Chișinău.

„Bărbatul a revenit după o vizită efectuată de 3 săptămâni la copiii săi din Italia. Pe 5 martie, el s-a simțit rău, își administrează tratemente de unul singur. Pe 9 martie, situația lui se agravează, el cheamă serviciul 112 și este preluat la „Toma Ciorbă”, a spus Dumbrăveanu.

Totodată, aceasta a anunțat că și femeia infectată cu coronavirus a revenit recent din Italia.

Dumneaei a fost într-o vizită la o prietenă în Italia. S-a aflat acolo 10 zile. A revenit acasă pe 26 februarie. I se face rău pe 1 martie, se adresează pentru a fi oferită asistența medicală, i se prescrie tratament și autoizolare. Doamne administrează un preparat la propria voință. Își destabilizează starea de sănătate, tensiunea, cheamă ambulanța. Este internată pe 9 martie la Toma Ciorbă”, a mai precizat Dumbrăveanu.

Amintim că primul caz de coronavirus în R. Moldova a fost confirmat pe data de 7 martie. Este vorba de o femeie care a venit acasă din Italia. La momentul de față aceasta este internată la Spitalul Clinic Republican.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker