Social

Începând de mâine toate școlile și grădinițele din țară își vor sista activitatea.

Începând de mâine toate școlile și grădinițele din țară își vor sista activitatea. Despre aceasta a anunțat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Măsura a fost luată în contextul confirmării altor 2 cazuri noi de infectare cu coronavirus. În același timp, decizia nu se referă și la universități.

Valabi pe parcursul săptămânii curente și săptămânii viitoare. Ulterior, vom reveni”, a explicat Dumbrpveanu.

În același timp, șefa de la Sănătate a declarat că măsura nu se referă, deocamdată, și la studenți.

În cazul studenților (și astăzi am avut ședințe și am coordonat și cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării), fiecare instituție educațională a întreprins anumite măsuri vis-a-vis de a micșora numprul de studenți care sunt într-o aulă, micșorarea durateii orelor, să realizeze aerisirea acestor încăperi, măsuri de precauție sub aspect de dezinfectare, igienă personală, dar aceasta nu înseamnă că nu putem examina pe parcurs posibilitatea de sistare a procesului, inclusiv în cadrul universităților”, a precizat Dumbrăveanu.

Amintim că, ieri, premierul Ion Chicu a anunțat, în cadrul ueni ședințe a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, că autoritățile examinează posibilitatea închiderii școlilor și grădinițelor de miercuri, 11 martie, în legătură cu epidemia de coronavirus de tip nou.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker