Evenimente

38 de șoferi,prinși în stare de ebrietate la volan în weekend

Aproape 500 de șoferi au fost prinși de inspectorii de patrulare, pe parcursul weekend-ului trecut, în timp ce conduceau cu viteză peste limita admisă, iar alți 38 erau în stare de ebrietate.

Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au înregistrat mai multe încălcări provocate de șoferii iresponsabili.

Astfel, 495 de şoferi au depășit viteza de circulație, iar 99 nu au respectat indicatoarele rutiere. Alții 45 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor şi altor participanți la trafic.

De asemenea, 38 de conducători auto au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 28 au condus vehiculul fară a avea la ei permisul.

INP reiterează că respectarea Regulamentului Circulației Rutiere oferă siguranță fiecărui participant la traficul rutier.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker