Social

Patru moldoveni care se întorceau în R. Moldova prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, au fost transportați la spital cu simptome de coronavirus

Patru moldoveni care se întorceau în R. Moldova prin punctul de trecere a frontierei Leușeni ,din Italia, au fost transportați la spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” cu simptome suspecte de coronavirus. Informația a fost confirmată de șefa serviciului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

AGORA a telefonat la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”, însă medicii ne-au comunicat că în acest moment „se discută despre situația actuală” și nu au oferit mai multe detalii.

Amintim că, în dimineața zilei de 9 martie, autoritățile au anunțat că starea femeii internate cu coronavirus la Spitalul Clinic Republican este „ușor mai bună”. Totuși, luni dimineața mai erau trei persoane  suspectate că ar fi infecatate cu noul virus. E vorba de doi adulți și un copil, toți reveniți recent din Italia. Rezultatele testelor nu au fost încă făcute publice.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker