Evenimente

Șeful statului salută „votul deputaților PSRM și PD care au susținut inițiativa” cu privire la reducerea poverii bugetare în urma furtului miliardului

Șeful statului salută „votul deputaților PSRM și PD care au susținut inițiativa” cu privire la reducerea poverii bugetare în urma furtului miliardului. „Asta înseamnă mai mulți bani rămași la buget, ce ne va permite să alocăm banii rămași pentru realizarea unor acțiuni care să aducă beneficii directe cetățenilor, pentru salarii și pensii mai bune”, a scris președintele țării pe pagina sa de Facebook.

„Urmează să găsim și alte soluții pentru ca cetățenii să nu mai plătească nimic pentru pagubele provocate de frauda bancară. În același timp, vor fi continuate în modul cel mai ferm acțiunile privind tragerea la răspundere a celor care au generat acest furt imens, care a pus în pericol siguranța țării”, a mai scris Igor Dodon.

Totodată, Dodon „regretă că PAS și PPDA s-au asociat cu deputații lui Șor și Candu în Parlament, au votat astăzi împotrivă ca povara miliardului să fie scoasă de pe umerii cetățenilor. Acest lucru arată că se configurează într-un mod obscur o nouă coaliție în Parlament, una care încearcă să-i protejeze pe cei care au furat miliardul, în schimbul altor înțelegeri politice ascunse”.

Cei vizați nu au comentat, deocamdată, aceste afirmații.

Igor Dodon / Sursa:Facebook

Parlamentul a aprobat, astăzi, în prima lectură, legea ce prevede redirecționarea a 50 la sută din profitul BNM în bugetul statului cu scopul de a reduce din povara asupra bugetului, pusă ca urmare a furtului miliardului din sistemul bancar.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker