Uncategorized

Tinerii în acţiune

Recent, s-a desfășurat a treia ședință a Reuniunii Tineretului, cu participarea a peste 50 de tineri din localitățile raionului.

Tinerii au discutat despre diversele probleme, din diferite domenii, existente în comunități, cât și despre contribuția tinerilor în soluționarea unora dintre ele, prin implementarea acțiunilor și proiectelor locale de voluntariat.

Întruniţi în grupuri, tinerii au identificat ce neajunsuri văd în localităţile lor, problemele cu care luptă zilnic şi le-au prezentat în faţa colegilor.

Toţi participanții au fost activi, abordând diverse teme: de la necesitatea renovării căminelor de cultură, instalării iluminatului stradal, reparaţiei drumurilor, lipsa sistemelor de apeduct şi canalizare, tomberoanelor, locurilor de odihnă până la comportamentul neadecvat, insuficienţa tehnologiilor moderne, neîncadrarea tinerilor în activităţile festive, dezinteresul pentru tot ce se întâmplă în sat, pentru activităţile benevole de voluntariat etc., etc. S-a făcut schimb de idei și sugestii, demonstrându-se că tinerii sunt ambițioși, energici, cu idei ingenioase, cu abilități, apți de a face lucruri frumoase.

Mulțumim mult participanților, contăm și în continuare pe o conlucrare eficientă.

Secţia Cultură, Tineret şi Sport Teleneşti

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker