Evenimente

Furturi în serie

În luna iulie c., în orașul Rezina, au fost prădate mai multe case de locuit și automobile.

      Potrivit dlui Dumitru Cobâlcean, șef-interimar al Secției Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Rezina, hoții prădau casele stăpânii cărora erau plecați. Ei pătrundeau în locuințe spărgând ușile exterioare sau geamurile, atât pe timp de noapte, cât și ziua în amiaza mare. Tâlharii sustrăgeau în special obiecte din aur, podoabe și  bani.

       Polițiștii au determinat un grup de bănuiți, unii dintre care au fost reținuți pe un termen de 72 de ore. La fel, câteva dosare la tema dată, au fost trimise în instanța de judecată.

      D. Cobâlcean a insistat să atenționeze cetățenii ca aceștia să fie mai prudenți în ce privește securitatea proprietăților lor private, iar în caz de plecare din localitate pe un termen mai mare, să-și lase averea în grija unor rude, prieteni, vecini de nădejde.

                                                                                                                  Ion Perciun   

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker