Evenimente

Două cadavre îngropate pe malul unui iaz din Ialoveni. Ucigașul a făcut infarct, după ce poliția a descoperit crima

Descoperire macabră pe malul unui iaz din localitatea Suruceni, raionul Ialoveni, oamenii legii au depistat într-o groapă trupurile neînsuflețite a două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, dar și un bărbat de 42 de ani. Femeia a fost anunțată ca fiind dispărut încă din data de 19 februarie anul curent.

Mama victimei a sesizat poliția în luna februarie despre faptul că fiica sa a dispărut, iar peste câteva zile fiul femeii le-a spus oamenilor legii mama sa ar fi fost omorâtă și îngropată în apropierea casei paznicilor de la iazul din Suruceni.

La fața locului, polițiștii au depistat cadavrul femeii, dar și al unui bărbat. Trupurile neînsuflețite ale celor două victime, aveau mai multe semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui, dar și erau acoperite cu pământ într-o groapă de cu o adâncime de aproximativ  50 cm, la o distanță de 10 metri de casa paznicilor.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că cei doi ar fi fost uciși de către concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Însă, după ce a fost descoperită crima, făptașul a suferit un infarc miocardic și a murit.

Potrivit oamenilor din localitate, cei doi concubini locuiau împreună de mai bine de 18 ani și aveau la întreținere 3 copii, dintre care unul era feciorul femeii, iar alții doi erau feciorii bărbatului de 36 de ani. Aceleași voci susțin că cei doi consumau des băuturi alcoolice, iar femeia îl înșelase de mai multe ori cu bărbatul de 42 de ani.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close