Evenimente

Două cadavre îngropate pe malul unui iaz din Ialoveni. Ucigașul a făcut infarct, după ce poliția a descoperit crima

Descoperire macabră pe malul unui iaz din localitatea Suruceni, raionul Ialoveni, oamenii legii au depistat într-o groapă trupurile neînsuflețite a două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, dar și un bărbat de 42 de ani. Femeia a fost anunțată ca fiind dispărut încă din data de 19 februarie anul curent.

Mama victimei a sesizat poliția în luna februarie despre faptul că fiica sa a dispărut, iar peste câteva zile fiul femeii le-a spus oamenilor legii mama sa ar fi fost omorâtă și îngropată în apropierea casei paznicilor de la iazul din Suruceni.

La fața locului, polițiștii au depistat cadavrul femeii, dar și al unui bărbat. Trupurile neînsuflețite ale celor două victime, aveau mai multe semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui, dar și erau acoperite cu pământ într-o groapă de cu o adâncime de aproximativ  50 cm, la o distanță de 10 metri de casa paznicilor.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că cei doi ar fi fost uciși de către concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Însă, după ce a fost descoperită crima, făptașul a suferit un infarc miocardic și a murit.

Potrivit oamenilor din localitate, cei doi concubini locuiau împreună de mai bine de 18 ani și aveau la întreținere 3 copii, dintre care unul era feciorul femeii, iar alții doi erau feciorii bărbatului de 36 de ani. Aceleași voci susțin că cei doi consumau des băuturi alcoolice, iar femeia îl înșelase de mai multe ori cu bărbatul de 42 de ani.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker