Politic

Ion Ceban : „Ce ziceți de alegeri anticipate în CMC?”

Primarul capitalei își dorește un nou consiliu municipal și întreabă, pe pagina sa de facebook, ce cred locuitorii capitalei despre ideea unor „alegeri anticipate în Consiliul municipal Chișinău”. Asta după o zi de ședință în CMC, în care aleșii locali s-au certat, reușind să examineze doar două chestiuni de pe ordinea de zi.

Primarul capitalei s-a supărat pe aleșii locali după ce aceștia nu au susținut propunerea sa privind asamblarea a 100 de autobuze în Belarus pentru municipiul Chișinău. Inițiativa a fost discutată cu mare scandal, timp de mai bine de 4 ore, în Consiliul municipal, iar în final, proiectul nu a întrunit numărul necesar.

Ion Ceban / Sursa:Facebook

 

Deocamdată nu este clar care ar fi procedura legală în privința propunerii primarului, cert este însă că Ion Ceban ar vrea ca aleșii locali să fie remunerați în funcție de proiectele înaintate și deciziile adoptate.

Ion Ceban / Sursa:Facebook

„Niciun ban pentru roaderea pantalonilor. Vrei să fii util, vii cu argumente și proiecte de decizii. Nu, afară”, a comentat Ion Ceban.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker