Politic

Slusari sugerează că săptămâna viitoare am putea avea un nou Guvern

Reprezentanții coaliției au dat de înțeles că săptămâna viitoare am putea avea un nou ministru al economiei. Cel puțin asta susține vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta a scris că la ședința Biroului Permanent al Legislativului s-a decis că moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Anatol Usatîi, va fi examinată joia viitoare.

Moțiunea simplă pe ministerul economiei va fi examinată joia viitoare. În cadrul ședinței de azi a Biroului Permanet, reprezentanții coaliției de căteva ori au dat de înțeles că săptămâna viitoare poate veni deja alt ministru al economiei. Ședința plenară a Parlamentului este stabilită pentru vineri. Înțeleg că Dodon și anexa lui – PD – au nevoie de ziua de mâine pentru finalizarea tranzacției cu oferirea ministerelor și închiderea dosarelor în schimbul renunțării Partidului Democrat de la participarea la prezidențiale și indemnarea electoratului să voteze pe copia lui Plahotniuc…”, scrie Slusari.

„În scurt timp vom asculta cântecul de lebădă a unui partid, care încă un an în urmă a fost cel guvernamental”, a conchis deputatul PPDA.

În același timp, el a opinat că alegătorii și activiștii Partidului Democrat nu vor accepta să facă „figurația lui Dodon”.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker