Evenimente

Jizdan: Coaliția PSRM-PD va prelua prevederile acordului PSRM-Blocul ACUM

În negocierile cu socialiștii, Partidul Democrat va prelua toate prevederile care se conțineau în acordul de guvernare semnat în vara anului 2019 între Blocul ACUM și PSRM. Cel puțin asta susține deputatul democrat Alexandru Jizdan. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Butonul roșu”, de la postul public de televiziune,menționeză sursa.

„Partidul Democrat nu-și dorește alegeri anticipate. Dacă cineva din Blocul ACUM are alte propuneri pentru noi, să vină să ni le pună pe masă. În schimb, dacă ei vor alegeri anticipate, atunci interesele noastre nu coincid”, spune fostul ministru de interne.

Întrebat despre diferențele de viziune în raport cu PSRM, Jizdan a declarat că PDM va avea anumite condiționalități în cadrul negocierilor.

„Am citit acordul semnat anterior de Blocul ACUM și PSRM. Noi vom prelua toate prevederile acelui acord”, a deputatul.

Mai mult, acesta a declarat că în cadrul Consiliului Politic a Partidului Democrat,  care a avut loc astăzi, toți membrii prezenți au votat în unanimitate pentru lansarea negocierilor cu socialiștii.

În Partidul Democrat totul se votează unanim”, a ironizat deputatul Vladimir Cebotari, unul dintre parlamentarii desprinși de la PDM, membru al grupului parlamentar Pro-Moldova.

Acesta a mai spus că președintele PDM, Pavel Filip, le-a lansat invitații la discuții celor din Blocul ACUM, ce-i drept, de la televiziuni, însă ultimii nu au dat curs invitației.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker