Evenimente

Nu averile contează, dar aprecierile oamenilor

Ne-am convins de aceasta participând la serata de întâlnire cu absolvenţii în Gimnaziul Cinişeuţi, la care s-au adunat foştii noştri elevi din diferite promoţii, începând cu prima, cea a anului 1954.

Viitorii absolvenţi ai anului 2020 au prezentat un program artistic bogat. Scenariul era constituit din lecţii, elevii fiind absolvenţi ai promoţiilor jubiliare 30 şi 35, care s-au organizat foarte bine, fiind prezenţi în număr mare. Dna Lidia Vomişescu, diriginta promoţiei anului 1985, a fost vizitată acasă de foştii săi elevi, aducându-i mulţumiri şi clipe de fericire. Nouă, pedagogilor ce i-am învăţat, nu ne venea a crede că am meritat atâta mulţumire din partea lor, atâta atenţie (flori, dulciuri, zâmbete). Mulţi ne mulţumeau pentru că le-am învăţat şi copiii.

Exprim părerea pedagogilor aflaţi la odihna binemeritată, că nu în zadar ne-am trăit viaţa, am lăsat urme frumoase, că am fost apreciaţi anume de ei, discipolii noştri, care duc faima satului Cinişeuţi şi ne închinăm în faţa celor care au rămas în sat (profesori, medici, antreprenori, muncitori) şi contribuie la prosperarea baştinii.

Mulţumim din suflet organizatorilor acestei întâlniri, dirigintelor Zabulica Victoria şi Parasca Tatiana, la fel absolvente ale şcolii noastre. Ne bucurăm de succesele elevilor noştri şi ne mândrim cu ei.

Cu respect, din partea pedagogilor pensionari, Liuba  Golub

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker