Util

Cum pot să reziste două săptămâni plantele de cameră singure acasă

Veţi lipsi de acasă pentru o săptămână-două şi nu doriţi să lăsaţi cuiva cheia să vă ude plantele de cameră? Iată o metodă care le va ţine în viaţă până vă întoarceţi.

Duceţi ghiveciul în baie, unde nu ajung razele soarelui şi puneţi-l într-un vas adânc (pentru ghivecele nu prea mari e suficientă o farfurie adâncă). Introduceţi vasul cu tot cu ghiveci într-un lighean. Umpleţi farfuria cu apă. Turnaţi apă în lighean până la nivelul farfuriei. Luaţi un ştergar sau o cârpă care îmbibă bine, înmuiaţi-o în apă şi potriviţi-o în aşa fel, ca una din margini să ajungă până la fundul ligheanului, iar marginea opusă să fie aşternută pe ţărâna din ghiveci. Astfel planta va avea umezeală până se va evapora toată apa din lighean. Puteţi sta două săptămâni în vacanţă fără să vă faceţi griji, chiar dacă în casă vor fi peste 30 grade Celsius.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker