Evenimente

RISE Moldova câștigă procesul cu Exclusiv media în dosarul „Banii lui Dodon din Bahamas”

RISE Moldova câștigă procesul cu #Exclusiv Media, în prima instanță, după mai mult de trei ani de judecată.

Exclusiv Media SRL este compania omului de încredere a președintelui Dodon, Corneliu Furculiță, prin care au trecut banii socialiștilor din #Bahamas la sponsorii de partid.

Evenimentele pe scurt:
>> 28 septembrie 2016. RISE Moldova publică „Banii lui Dodon din Bahamas – https://bit.ly/39kHJpJ ”, anchetă care îl vizează pe candidatul la prezidențiale Igor Dodon.

>> 30 octombrie 2016. Primul tur al alegerilor prezidențiale. Igor Dodon, candidatul socialiștilor, și Maia Sandu, candidata PAS, obțin cele mai multe voturi și acced în turul II.

>> 4 noiembrie 2016. Cu câteva zile înaintea turului II, PSRM – condus de Igor Dodon – acționează RISE Moldova în judecată.

>> 4 noiembrie 2016. Exclusiv Media SRL, compania deputatului PSRM Corneliu Furculiță, dar și firma care a angajat-o pe soția lui Igor Dodon, acționează RISE Moldova în judecată.

În dosarul cu PSRM, RISE Moldova a mers la CtEDO pentru a apăra libertatea de exprimare în cazul investigației: Banii lui Dodon din Bahamas. După acest pas, agentul guvernamental a solicitat Curții de Apel Chișinău să revizuiască decizia prin care magistrații moldoveni au admis, parțial, cererea socialiștilor. În acest caz, mâine, la CAC va avea loc o nouă ședință de judecată.

 

Sursa: facebook.com

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker