Social

Locuitorii unui oraș din Iran au dat foc unei clinici, întrucât ar găzdui oameni infectați cu coronavirus

O clinică din orașul iranian Bandar Abbas a fost incendiată, după ce au apărut zvonuri că găzduiește pacienți bolnavi de coronavirus, aduși din alt oraș, scrie digi24. 

Zvonul că în clinică se află 10 pacienți infectați cu coronavirus s-a răspândit printre locuitorii din orașul Bandar Abbas. Agenția semi-oficială Fars a calificat aceste zvonuri ca fiind nefondate, însă locuitorii au incendiat clinica.

Numărul victimelor făcute de coronavirus în Iran a ajuns al 210, dintre care 34 de oameni au murit,  potrivit BBC, care citează surse din spitale.

Precizăm că unul dintre consilierii ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a murit după ce a fost infectat cu Covid-19. Este primul deces din rândul oficialilor de rang înalt din această țară, înregistrat din această cauză.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker