Politic

Ion Chicu despre activitatea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi: “Sunt bsolut mulțumit de activitatea dlui Usatîi”

Prim-ministrul Ion Chicu susține că este „absolut mulțumit” de activitatea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi. Declarația vine în contextul în care fracțiunea parlamentară PPDA a înregistrat o moțiune simplă pe numele acestuia,menționează sursa.

„Sunt satisfăcut de activitatea dlui Usatîi, are o responsabilitate foarte mare în ceea ce ține de dezvoltarea infrastructurii. Deputații pot să înainteze moțiuni pe bandă rulantă, asta e activitate politică, îi înțeleg. În Parlament se va decide. Dar cred că, dacă ministrul vine în Parlament, o să aibă argumente. Sunt absolut satisfăcut de activitatea dumnealui”, a comentat premierul în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că fracțiunea parlamentară a Partidului Platforma DA a înregistrat moțiunea simplă pe numele lui Anatol Usatîi, spunând că licitațiile anunțate de Ministerul Economiei și Infrastructurii sunt organizate cu „grave abateri de la legislație”.  Mai mult, formațiunea politică a anunțat că va cere Procuraturii Generale să investigheze acțiunile ministrului. Anatol Usatîi a respins însă acuzațiile.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close