Evenimente

Un bărbat a fost aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Academiei, din capitală, după ce s-ar fi certat cu amicul său de pahar.

Un bărbat a fost aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Academiei, din capitală, după ce s-ar fi certat cu amicul său de pahar,menționează sursa.

Poliția a fost alertată, ieri, dimineață, precum că un bărbat a fost găsit la sol.

În urma intervenției poliției, s-a depistat că victima, în vârstă de 30 de ani, se afla în ospeție la un cunoscut. Aceștia ar fi servit împreună băuturi alcoolice, iar ulterior s-ar fi iscat un conflict. Drept consecință, proprietarul l-ar fi aruncat peste geamul apartamentului de la etajul 5.

La fața locului a intervenit o ambulanță, care a transportat victima la spital. La scurt timp însă victima a decedat.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore în izolator.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker