Evenimente

Un mort și doi grav răniți în raionul Orhei

O persoană și-a pierdut viața, iar altele două au fost grav rănite într-un accident rutier, care a avut loc luni la intersecția drumului spre Chiperceni cu traseul Orhei-Rezina.

În urma loviturii frontale între un automobil Volga și un BMW, șoferul din prima mașină a decedat în drum spre spital, iar pasagerii din salonul aceluiași automobil au fost internați în stare gravă. Trei persoane care se aflau în BMW, inclusiv  șoferul, nu au avut de suferit, dar oricum au fost transportați la spital pentru un control medical suplimentar.

A fost nevoie de intervenția salvatorilor din Orhei, pentru a descarcera victimele din automobilul Volga.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul DSE Orhei, după ce salvatorii și-au îndeplinit misiunea, poliția a rămas la fața locului pentru a stabili motivele acestui tragic accident.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker