Evenimente

NATO îi trântește ușa în nas lui Dodon. Întrevederea cu Stoltenberg, anulată

NATO îi trântește ușa în nas lui Dodon. Șefului statului i-a fost refuzată o întrevedere cu reprezentanții Alianței Nord-Atlantice. Despre aceasta anunță deputatul Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

„Reprezentantului slugarnic al Kremlinului în Republica Moldova, Igor Dodon, i-a fost trântită ușa în… nas, de către cea mai viabilă și sigură organizație politico-militară din lume. Alianța Nord-Atlantică a impus un regim strict de carantină pentru cel mai periculos și contagios virus din Republica Moldova, cu numele de Igor Dodon. Cei de la NATO n-au mai dorit să asculte gogoașele rusești despre “recunoașterea internațională a neutralității militare permanente” (dar cu armată rusă de ocupație pe teritoriul nostru!) și despre “politica externă echilibrată” în versiunea Kremlinului, în consecință refuzandu-i lui Dodon să-și mai facă apariția pe la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice”, scrie Reniță.

Conform unor surse sigure din cadrul NATO, Iurie Reniță a declarat pentru DESCHIDE.MD că vizita la Bruxelles urma să aibă loc în zilele următoare, pe 3 și 4 martie.

„Dodon a solicitat să se întâlnească cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cu care urma să discute despre relațiile bilaterale. Sub pretext diplomatic, Dodon a primit refuz. A ținut vizita în taină, pentru că nu era sigur că reprezentanții NATO vor accepta întrevederea acestuia cu Stoltenberg”, a declarat Reniță pentru Deschide.MD.

Am încercat să aflăm de la reprezentanții Președinției dacă este veridică informația privind întrevederea lui Dodon cu secretarul general al NATO, însă aceștia ne-au spus că „nu comentează declarațiile opoziției”.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close