Politic

Membrii PAS din raionul Rezina şi-au ales noile organe de conducere

Convenţia teritorială a membrilor Partidului Acţiune şi Solidaritate din raionul Rezina s-a desfăşurat sâmbătă în Palatul raional de cultură „Nicolae Lupov”.

Mai întâi asistenţa a ascultat informaţiile prezentate de Mihai Popuşoi, vicepreşedinte al PAS şi al Parlamentului R. Moldova, deputaţilor Veronica Roşca şi Radu Marian (în imagine), membri ai Biroului Naţional PAS.

Vorbitorii au menţionat că organizaţia teritorială Rezina este una din cele mai numeroase (302 membri) şi mai active din republică, făcând referire şi la rezultatele alegerilor parlamentare şi locale din 2019, alte activităţi înscrise în activul organizaţiei. Astfel, la scrutinul local din octombrie 2019 patru reprezentanţi ai PAS au fost aleşi consilieri raionali, iar 36 – consilieri locali.

Totodată fruntaşii PAS au informat rezinenii despre situaţia din Parlament şi ţară şi preocupările actuale ale partidului în ce priveşte soluţionarea problemelor economice şi sociale, reforma în justiţie, pregătirile pentru alegerile prezidenţiale.

În continuare s-au desfăşurat alegerile organelor de conducere ale organizaţiei teritoriale şi delegaţilor la Congresul III extraordinar al PAS. Candidaţii la funcţiile de preşedinte, 3 vicepreşedinţi şi 9 membri ai biroului permanent al organizaţiei teritoriale şi-au prezentat viziunile privitor la activitatea ulterioară a OT şi PAS în ansamblu, fiind expuse şi critici dure în adresa liderilor în exerciţiu ai organizaţiei. Noile organe de conducere ale OT Rezina au fost alese prin vot secret. Astfel în funcţia de preşedinte a fost reales Serghei Bagrin, care va fi asistat de doi vicepreşedinţi – Mihai Doni şi Iurie Rusnac şi un birou permanent format din 9 persoane.

OT Rezina va fi reprezentată la Congresul III extraordinar al PAS, care va fi convocat în luna aprilie c., de 20 de delegaţi.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker