Evenimente

Incendii şi pagube. Cine le-a provocat

Un automobil Audi 100 a fost mistuit de flăcări, focul ameninţând să se extindă şi asupra casei. Incendiul s-a produs într-o gospodărie din satul Răspopeni, raionul Șoldănești. 

Chiar dacă echipa de salvatori s-a deplasat la fața locului în vreo 20 de minute, automobilul nu a putut fi salvat. Potrivit lui Lilian Cazac, șeful Secţiei Situaţii Excepţionale Şoldăneşti, automobilul ar fi fost incendiat intenționat de către soția proprietarului, cu care acesta era în conflict și care ar fi stropit unitatea de transport cu benzină.

A avut ghinion şi o familie din Alcedar. În urma unui presupus scurtcircuit, s-a aprins casa unui localnic. În rezultatul acțiunilor salvatorilor, focul a fost localizat în scurt timp și acesta a distrus bunurile doar dintr-o singură odaie. Reieșind din calculele preventive, valoarea prejudiciului ar fi de aproximativ 15 mii de lei. În schimb, au fost salvate bunuri de peste 70 mii de lei.

Lilian Cazac a precizat că de la începutul anului, în raionul Șoldănești au fost înregistrate 19 incendii, iar  paguba materială pricinuită de acestea constituie circa 140 mii de lei. Incendiile au deteriorat 7 case de locuit, 4 construcții auxiliare și un automobil. Mai rău este că în rezultatul unui incendiu a decedat o persoană în vârstă de peste 40 de ani. În 3 cazuri obiectele au fost incendiate în mod intenționat. Sursa citată a menționat că 3 incendii s-au produs din cauza jocului copiilor cu focul, 4 – din imprudență, inclusiv 2 în timpul fumatului. 

Foto simbol stirileprotv.ro

Victor Sofroni

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker