Evenimente

Telefoane, alcool, bani, aur, drojdie şi narcotice la Penitenciarul Brănești

În dimineața zilei de 15 august c., un grup mixt format din angajaţi ai sistemului penitenciar, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații al Inspectoratului General de Poliție, au desfășurat percheziţii de amploare în Penitenciarul nr. 18-Brănești.

Operaţiunea a fost determinată de necesitatea ridicării obiectelor și substanțelor interzise în penitenciar, în baza unei cauze penale, în temeiul încheierilor emise de Judecătoria Ungheni și Judecătoria Chișinău (sediul Ciocana), se spune într-un comunicat al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, la care face referire radioorhei.info.

Oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 81 de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, aproximativ 40 de litri de băuturi alcoolice produse în interiorul penitenciarului, 13900 de lei MD, articole din aur, 6 kg de drojdie, cărți de joc și presupuse substanțe narcotice. În prezent se efectuează măsuri în vederea stabilirii circumstanțelor pătrunderii obiectelor interzise în interiorul penitenciarului, precum și identificării persoanelor potențial implicate.

De asemenea, sunt acumulate materialele necesare investigării cazurilor, cu ulterioara lor expediere în organele procuraturii pentru adoptarea deciziilor.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker