Social

Comuna Băcioi va coopera cu Municipiul Oradea

Municipiul Oradea din România și comuna Băcioi din Republica Moldova vor coopera în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale cu scopul asigurării dezvoltării economico-sociale a comunităților locale, precum și pentru implementarea unor proiecte necesare comunității,menționează sursa.

Potrivit unui comunicat al Primăriei comunei Băcioi, primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a efectuat ieri, 24 februarie, o vizită de lucru în com. Băcioi, unde a înmânat documentele emise de municipiul Oradea, necesare pentru procedura de înfrățire a celor două localități și în vederea coordonării activităților de cooperare între acestea. Consiliul Local din Băcioi a adoptat decizia de înfrățire a comunei cu Municipiul Oradea, pe 22 februarie.

Totodată, Ilie Bolojan a avut o întrevedere de lucru cu Primarul com. Băcioi, Ilie Leahu, și cu echipa primăriei, unde s-au discutat ofertele de sprijin în administrarea publică locală care pot fi oferite de către Municipiul Oradea comunei Băcioi.

Oradea este unul dintre cele mai dezvoltate oraşe din România. Înfrăţirea oraşului Oradea cu comuna Băcioi face parte din strategia municipalităţii orădene de a sprijini comunităţile din diaspora românească.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker