Politic

VIDEO// Igor Dodon : „Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială”

Președintele țării, Igor Dodon îi sugerează fostei prim-ministre să nu se grăbească cu invitațiile la dezbateri publice și să aștepte campania electorală oficială pentru prezidențiale. „În campanie va putea să facă dezbateri cu cei care vor candida la funcția de președinte. Eu nu sunt candidat”, a răspuns Igor Dodon, după ce lidera PAS l-a invitat la o dezbatere la postul public de televiziune, menționează unimedia.

„Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială. Când vor fi alegeri, se va dezbate cu cei care vor fi candidați la funcția de președinte”, a spus Igor Dodon.

Cât despre criticile aduse de către lidera PAS Guvernului Ion Chicu, președintele țării spune că Maia Sandu „trebuie să citească mai atent raportul prezentat” de șeful Executivului.

„Colegii săi din Parlament nu au vrut să-i permită domnului Chicu să vină cu raport, pentru că se vedea clar diferența între un premier și altul. Guvernul actual a făcut mai mult decât cel precedent, iar declarații din astea sunt și vor mai fi”, a adăugat Igor Dodon.

Premierul Ion Chicu a venit, săptămâna trecută, la ședința în plen a Legislativului cu un raport privind 100 de zile de activitate, însă nu a mai ajuns să-l prezinte deputaților. Opoziția a blocat tribuna Parlamentului, nemulțumită că nu a fost anunțată despre venirea lui Chicu pentru a se pregăti. În consecință, Ion Chicu a prezentat un rezumat al raportului în fața presei.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker