Evenimente

Un bărbat de 59 de ani din Cimișlia a fost împușcat mortal de un consătean în urma unui conflict la domiciliu.

Un bărbat de 59 de ani din Cimișlia a fost împușcat mortal de un consătean în urma unui conflict la domiciliu.Incidentul a avut loc în seara zilei de 23 februarie, într-un sat din raionul Cimișlia,menționeză sursa.

Potrivit poliției, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, după ce s-ar fi certat cu un consătean de-al său a luat o armă și a tras înspre acesta, nimerind în ușa casei. Consăteanul a reușit să fugă în casă. Agresorul a mers în stradă și s-a întâlnit cu un alt bărbat, pe care l-a împușcat mortal în spate. Victima avea 59 de ani, iar cei doi s-ar fi aflat în relații ostile de mai mult timp.

Poliția a stabilit că arma era deținută ilegal. Mai mult decât atât, agresorul se afla la evidența medicului narcolog, a precizat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a IP Cimislia, Cristina Vicol.

 

Făptașul a fost reținut cu participarea angajaților BDS „Fulger” și plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cimislia. Poliția a pornit o cauza penală, în baza art.145 alin.1 Cod Penal al RM.

Bărbatul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker