EvenimenteOrhei

După ce a fost bătut, un bărbat din Neculăieuca își caută dreptatea la IP Orhei

Inspectoratul de Poliție Orhei examinează plângerea unui bărbat din Neculăieuca, care a fost bătut la sfârșitul lunii ianuarie și a nimerit în spital.

Bărbatul a încercat să își facă public cazul prin intermediul rețelelor de socializare. Fiind contactat de reporterul Radio Orhei, acesta a relatat că ar fi fost bătut de câțiva indivizi în după-amiaza zilei de 31 ianuarie. Bărbatul spune că este proprietarul a 2 magazine din sat și în trecut a mai avut conflicte cu presupuşii gresori.

Victima crede că agresorii ar fi fost puși la cale de un fost colaborator al poliției, pentru a-l provoca și sub amenințarea unor dosare penale să fie estorcat de bani. Aceleași lucruri au fost expuse și în plângerea depusă la IP Orhei, unde au mai fost depuse alte câteva plângeri pe motivul că presupuşii agresori ar amenința și intimida martorii cazului. Bărbatul a declarat pentru Radio Orhei că a răbdat câțiva ani provocările, iar acum vrea ca totul să fie soluționat pe cale legală.

Solicitată de Radio Orhei, ofițera de presă a IP Orhei, Irina Burdujan a relatat că pe acest caz a fost pornită o cauză penală pe art. 287 al. 2 huliganism. Dosarul se află la fază incipientă, iar colaboratorii IP Orhei urmează să stabilească toate circumstanțele.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker