PoliticRezina

Organizația raională a democraților din Rezina a plecat din PDM

Organizație raională a PD din Rezina a trecut en-corpore  noul partut “PRO Moldova”, pe cale de formare de către cei  6 deputaţi ex-democraţi, printre care este şi fosta lideră a acestei organizaţii Eleonora Graur, ex-preşedintă a raionului. . Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook de către fostul deputat PD și noul membru Pro-Moldova, Sergiu Sîrbu.

Foto: Sergiu Sîrbu/facebook

Totodată, deputatul a menționat că întreaga echipă din organizația raională a PD și-a declarat susținerea pentru grupul parlamentar și viitorului proiect politic Pro-Moldova.

Astfel, peste 70 de persoane au plecat din PD.

Menționăm că un grup de deputați democrați în frunte cu Andrian Candu a părăsit PDM. Aceștia au anunțat că grupul parlamentar nou-creat se va numi Pro Moldova și au anunțat că perfectează actele pentru a înființa și un alt partid politic.

Declarație / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker