Evenimente

Dodon despre cererea de investigație cu privirea la Andrei Năstase : “Cred că a fost o glumă. Ce am eu să îl întreb despre Năstase sau despre altcineva?”

Președintele Igor Dodon afirmă că a glumit atunci când l-a întrebat pe fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, de ce  nu a inițiat o investigație pe numele președintelui Platformei DA, Andrei Năstase,menționează sursa.

Sursa foto: privesc.eu

„Numai de două ori? Poate de mai multe ori m-am văzut. Nu îmi aduc aminte de câte ori, pentru că eu mă văd cu foartă multă lume”, a comentat astăzi Dodon.

Totodată, Viorel Morari a declarat că în cadrul unei întâlniri de la vila Condrița, din noiembrie, Igor Dodon s-a interesat de ce la Procuratura Anticorupție nu există investigații în privința liderului Platformei Demnitate și Adevăr.

„Cred că a fost o glumă. Ce am eu să îl întreb despre Năstase sau despre altcineva? Eu, într-adevăr, am întrevederi cu foartă multă lume. Nu am privit aseară „Secretele Puterii”, nu vă supărați. Nu știu ce a spus dumnealui. Cred că poate confirma și dânsul că nu am făcut presiuni asupra nimănui. Nu am cerut să fie investigat cineva sau poate în glumă a fost ceva. De aceea, nu văd nicio problemă”, a spus Dodon.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker