Evenimente

O magistrată nouă propusă pentru Judecătoria Orhei (Sediul Central)

Cristina Troianovschi este magistrata selectată de Consiliul Superior al Magistraturii pentru a fi numită în funcța de judecătoare la Judectăria Orhei – sediul central, relatează radioorhei.info.
Hotărârea a fost luată, după ce CSM a anunțat un concurs de suplinire a mai multor posturi de judecători din țară. Printre acestea se numărau și 2 posturi vacante la Judecătoria Orhei – Sediul Rezina și 1 post la Judecătoria Orhei cu sediul la Șoldănești.
Cristina Troianovschi a concurat pentru funcția de magistrată la Orhei cu alți 4 pretendenți, iar candidatura ei va fi propusă spre aprobare Președintelui Republicii Moldova. 
Amintim că în urma reorganizării rețelei instanțelor judecătorești, Judecătoria Orhei a fuzionat cu instanţele din Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti, iar anul viitor ar trebui să înceapă construcția clădirii noi a Judecătoriei Orhei, care va costa cca 100 de milioane de lei.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker