Evenimente

Judecătoria Orhei l-a amendat pe Valerii Klimenko cu 20 de mii de lei și l-a privat pe 6 luni de dreptul de a conduce

Valerii Klimenko, consilier municipal de Chișinău din partea Partidului Șor a fost amendat zilele trecute de Judecătoria Orhei cu 20 de mii de lei și privat de dreptul de a conduce o unitate de transport pentru o perioadă de 6 luni. 

Sancțiunea i-a fost aplicată pentru faptul că pe 16 septembrie, ziua când deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute, Klimenko, conducând un automobil de model WV Polo, nu a îndeplinit indicațiile legale, date de agentul de circulație de a opri vehiculul, continuând deplasarea.

În acea zi pe numele lui Klimenko a fost întocmit un process-verbal pentru depășirea vitezei, politicianul fiind amendat cu 600 de lei. Procesul-verbal privind neîndeplinirea indicației legale de oprire a vehicolului a fost  încheiat la 19.11.2019, în lipsa lui Klimenko. Fiindu-i expediat prin poștă, procesul-verbal a fost întors agentului constatator cu mențiunea ”nereclamat”. La fel cu mențiunea ”nereclamat” s-au întors citațiile de judecată expediate lui Valerii Klimenko, procesul desfășurându-se în lipsa sa. Hotărârea Judecătoriei Orhei poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker