Evenimente

Judecătoria Orhei l-a amendat pe Valerii Klimenko cu 20 de mii de lei și l-a privat pe 6 luni de dreptul de a conduce

Valerii Klimenko, consilier municipal de Chișinău din partea Partidului Șor a fost amendat zilele trecute de Judecătoria Orhei cu 20 de mii de lei și privat de dreptul de a conduce o unitate de transport pentru o perioadă de 6 luni. 

Sancțiunea i-a fost aplicată pentru faptul că pe 16 septembrie, ziua când deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute, Klimenko, conducând un automobil de model WV Polo, nu a îndeplinit indicațiile legale, date de agentul de circulație de a opri vehiculul, continuând deplasarea.

În acea zi pe numele lui Klimenko a fost întocmit un process-verbal pentru depășirea vitezei, politicianul fiind amendat cu 600 de lei. Procesul-verbal privind neîndeplinirea indicației legale de oprire a vehicolului a fost  încheiat la 19.11.2019, în lipsa lui Klimenko. Fiindu-i expediat prin poștă, procesul-verbal a fost întors agentului constatator cu mențiunea ”nereclamat”. La fel cu mențiunea ”nereclamat” s-au întors citațiile de judecată expediate lui Valerii Klimenko, procesul desfășurându-se în lipsa sa. Hotărârea Judecătoriei Orhei poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker