E timpul sa fii activScrie știrea ta

Siguranța cetățenilor – o prioritate în misiunile carabinierilor din Republica Moldova

În data de 14 februarie 2020, angajații Direcției regionale Nord a Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Șoldănești au desfășurat activități de menținere și asigurare a ordinii publice, asigurarea climatului necesar de siguranță în societate, prevenirea și combaterea criminalității pe teritoriul raionului Șoldănești.

În cadrul măsurilor de profilaxie au fost formate 6 grupuri mixte, care au activat la prevenirea diferitor genuri de infracțiuni precum și depistarea persoanelor în stare de ebrietate în locuri publice, verificarea pe timp de noapte a pazei obiectivelor cu valori materiale, depistarea în timpul nopții a minorilor fără supraveghere și conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse au fost verificate 47 unități de transport, 6 locuri de concentrare a minorilor, 20 localuri de agrement, 29 construcții nefinisate, 5 stații de alimentare cu petrol sub aspectul neadmiterii comercializării băuturilor spirtoase după ora 22.00.

Total au fost întocmite 4 procese-verbale cu privire la contravenții.

Stimați cetățeni ai raionului Șoldănești, Direcția regională Nord a Inspectoratului General de Carabinieri al MAI vine cu un apel: în cazul în care sunteți martor la careva încălcări de ordine publică sau comiterea de infracțiune nu ezitați să vă adresați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri ori să apelați la numărul unic 112.

Siguranța voastră este prioritatea noastră, dar o putem face mai bine împreună.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker