Evenimente

Valabilitatea pașapoartelor românești ar putea fi extinsă până la zece ani

Ministra Afacerilor Interne al României, Carmen Dan, a spus duminică seară, 13 august, la postul de televiziune Antena că există o inițiativă legislativă de a prelungi valabilitatea pașapoartelor românești de la cinci la zece ani, notează IPN.

Carmen Dan a anunțat că se lucrează la extinderea valabilității pașaportului, dar în legătură cu cozile de la ghișee, nu se poate configura un sistem doar pentru valorile extreme, întrucât nu există personal și nici ghișee. Potrivit oficialului, în ultimele două-trei luni, numărul cererilor procesate pe zi este de 11-12 mii.

„Nu se poate dubla numărul de personal sau de ghișee. Nu putem configura un sistem doar pentru valorile extreme. (…) S-a prelungit programul de lucru. În acest domeniu nu ne-am permis să dăm concedii, se lucrează în zilele libere, în 16 județe și în București”, a mai spus ministra română a Internelor.

Foto simbol Adevarul.md

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker