Evenimente

Descoperire macabră la Soroca. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în propria locuință .

Descoperire macabră la Soroca. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în propria locuință de către un vecin. La scurt timp, polițiștii au reușit să rețină un suspect

Solicitată de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a IP Soroca, Svetlana Talpă, ne-a comunicat că poliția a fost informată la data de 18 februarie, 2020, în jurul orei 07:00 de către un vecin al victimei, un tânăr de 27 de ani. Acesta le-a comunicat polițiștilor că a depistat cadavrul vecinului său, care zăcea într-o baltă de sânge în propria casă, cu o rană în regiunea inimii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și o echipă de criminaliști, care au stabilit decesul bărbatului de de 43 de ani domiciliat în raionul Soroca, cu plagă liniară în regiunea inimii, iar lângă cadavru au găsit un cuțit cu pete de sânge.

Polițiștii au identificat un suspect, un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în raionul Soroca, ca și-a recunoscut vina pe deplin și urmează a fi reținut conform art. 166 Cod Procedură Penală al RM.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker