Politic

PAS și Platforma DA confirmă: Maia Sandu s-a întâlnit cu Andrei Năstase. Ce prevede pactul de neagresiune

PAS și Platforma DA au confirmat, pentru UNIMEDIA, că Maia Sandu și Andrei Năstase s-au întâlnit la sediul Platformei și au discutat despre colaborarea celor două partide pe viitor. Totodată, cei doi au vorbit despre semnarea unui Pact de neagresiune între forțele politice de centru-dreapta, relatează unimedia.info.

Potrivit textului Pactului, părțile semnatare „se vor abține de la critici sau atacuri reciproce în spațiul public la adresa partidelor ori a reprezentanților/exponenților partidelor semnatare ale prezentului Pact”, scopul fiind câștigarea alegerilor prezidențiale de către forțele de dreapta.

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari consideră, însă, că un pact de neagresiune se semnează atunci când a existat agresiune. „Din partea noastră nu a existat agresiune. Cu PAS colaborăm în Parlament, dar avem anumite neînțelegeri doctrinare. Am avut anumite divergențe și în cadrul alegerilor locale, altfel am văzut situația cu cedarea puterii și am spus deschis acest lucru. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, după nu am intrat în conflict cu atacuri. Adevărul nu trebuie să fie tratat ca agresiune”, a declarat deputatul pentru UNIMEDIA.

Alexandru Slusari crede că nici din partea PAS nu au avut loc atacuri la adresa Platformei DA. Totuși, spune el, PAS ar fi bine să își retragă candidatul pentru alegerile parlamentare pentru circumscripția Hâncești și să îl susțină pe Grigore Cobzac, așa cum a făcut și Platforma DA.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker