EvenimenteOrhei

Bărbat din Orhei condamnat la închisoare pentru omor

Un orheian a fost condamnat de Judecătoria Orhei la peste 11 ani de închisoare, pentru un omor săvârșit în vara anului trecut. Potrivit sentinței Judecătoriei Orhei, crima a avut loc în dimineața zilei de 30 iunie, în clădirea părăsită a fostei Poliții Rutiere. Inculpatul, care suferă de alcoolism nu și-a recunoscut vina, a declarat că victima l-ar fi servit în trecut cu un pește otrăvit și că astfel victima ar fi încercat să îl omoare, relatează radioorhei.info.

Bărbatul acuzat de omor, a declarat că a înjunghiat victima de câteva ori și nu îi pare rău de cele făcute. Victima înjunghiată a fost găsită în viață în preajma clădirii de un trecător, care a alertat medicii și poliția. Potrivit martorului, victima i-a declarat că a fost atacată în timp ce dormea. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a decedat la începutul lunii august.

Potrivit sentinței, apărătorul a considerat că încadrarea juridică a faptelor drept omor intenționat a fost eronată ,acestea urmând a fi încadrate drept  vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au dus la decesul victimei și din acest motiv a solicitat emiterea unei sentințe de achitare.

Judecătoria Orhei a respins argumentele avocatului și le-a acceptat pe cele ale procurorului, condamnând bărbatul din Orhei la 11 ani și 3 luni de închisoare pentru omor intenționat. Sentința însă poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău.

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close