Politic

Igor Dodon este lider în rândul candidaților pentru care moldovenii nu ar vota la prezidențiale

Președintele Igor Dodon este lider în preferințele de vot în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamna aceasta, dar în același timp este primul și în rândul candidaților la prezidențiale pentru care moldovenii NU ar vota. Cel puțin, așa arată datele unui sondaj realizat de Compania Intellect Group și Institutul SPERO, la care se referă ziarulnaţional.md.

Potrivit datelor sondajului, Igor Dodon ar acumula 33,6% din voturi, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale. Acesta este urmat de lidera PAS, Maia Sandu cu 25,5%. Al treilea în preferințele de vot, dar la o distanță considerabilă, este liderul PD, Pavel Filip – 7%, urmat de Ilan Șor – 5,4%, Renato Usatâi – 4,5%, Andrei Năstase – 3,5%, Vladimir Voronin – 2%.

Igor Dodon este lider și în rândul celor care nu l-ar vota la prezidențiale – cu 24%, fiind urmat de Maia Sandu – 22,8%, Pavel Filip – 10,2%, Ilan Șor – 7,8%, Renato Usatâi – 6,6%, Andrei Năstase – 6%, Vladimir Voronin – 5%.

Autorii sondajului spun că marja de eroare a acestuia este de 3%.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker