Evenimente

Totalurile Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a prezentat totalurile celei de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020, cu genericul „Acasă! Autentic! Autohton!”

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu HAREA, Expoziţia a adunat 460 de antreprenori autohtoni, din 18 raioane şi UTA Găgăuzia, din diferite ramuri ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari şi alte domenii.

Din regiunea Orhei la Expoziţie a fost prezent doar raionul Orhei, nu şi agenţi economici din raioanele Rezina, Teleneşti, Şoldăneşti.

În acest an, expoziția a fost vizitată de aproximativ 61 500 de persoane, din R. Molodva, România, Belgia, Ungaria, Italia, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Turcia, Israel, Georgia, etc,  care au fost impresionate de calitatea produselor și de prețurile expozanților. procesul de organizare a expoziţiei, implicându-se în calitate de voluntari.

Au fost inițiate peste 110 rapoarte și contracte de colaborare,  acorduri de intenție, dintre agenții economici autohtoni și reprezentanții vizitatori de peste hotare. Majoritatea contractelor încheiate au fost din domeniul conservațiilor fructelor și legumelor, ambalării, textilelor, prestării de servicii, mai menţionează sursa citată.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker