Evenimente

Arestări învăluite de taină

În numărul precedent CUVÂNTUL informa despre reținerea de către poliția din Rezina a trei persoane pentru o perioadă de 72 de ore şi că  Poliția a refuzat să dea informații privind motivele reţinerii, invocând taina anchetei. Între timp prin târgul Rezinei s-a zvonit, cum că cei trei au fost expediați la judecătoria Orhei, unde timp de o oră și jumătate ar fi fost audiați, după ce au fost arestați pe un termen de 30 de zile pe motiv că Rezina se află la hotar cu regiunea transnistreană și bănuiții ar putea să fugă în zona necontrolată de autoritățile legale.

Până acum sursele oficiale nu dau nicio informaţie despre faptele ce li se incriminează celor 3 arestați. Totodată multă lume ne telefonează, se interesează despre motivele acestor arestări – bănuiții sunt persoane bine cunoscute în raionul Rezina și nu numai.

Pentru a clarifica cât de cât situația ne-am adresat la șeful Inspectoratului de Poliție Rezina, care ne-a recomandat să ne adresăm la Procuratura raionului.

Doamna din cancelaria procuraturii ne-a îndreptat la procurorul A. Maliuta, care, la rândul său, ne-a spus că de cazul dat este responsabil procurorul Gh. Zgardan. Ultimul, ne-a sfătuit să ne adresăm la D.Cobâlcean, şef-adjunct al Secţiei Urmărire Penală a IP Rezina, care, apelat telefonic de mai multe ori, nu a răspuns. Între timp, sursele noastre ne-au comunicat că, tot pe 72 de ore, a fost reţinut Alexei Cioric, ex-secretarul Consiliului Orăşenesc Rezina. Arestările de ultimă oră de la Rezina continuă să rămână învăluite de taină. Dar se știe că, acolo unde nu-i informație oficială, veridică, înfloresc zvonurile.

Foto simbol. Sursa: curentul.md

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker