Politic

Maia Sandu : „Lista promisiunilor deșarte ale actualei guvernări crește vertiginos.”

Pe pagina sa de Facebook,Maia Sandu a criticat din nou actuala guvernare.Dodon fiind învinuit de nerespectarea promisiunilor.

„Lista promisiunilor deșarte ale actualei guvernări crește vertiginos. După ce s-a lăudat timp de un an cu inițiativa despre DUBLA indexare a pensiilor, Igor Dodon renunță la aceasta. De ce? Pentru că e ușor să faci promisiuni când nu trebuie să asiguri bani pentru ele. Și pentru că o guvernare ca aceasta, care nu face nimic pentru a opri furtul banilor publici, nu va avea niciodată bani pentru oameni.”

Totodată,în cadrul emisiunii „O nas” de la Jurnal TV, Maia Sandu a declarat că există șanse mari ca până la alegerile prezidențiale din noiembrie,oamenii sa fie chemați în stradă la proteste: „Ne-am gândit la acest lucru, am vorbit cu oamenii, suntem în campanie… Nu excludem posibilitatea unor proteste”.  

 

 

 

 

 

 

Sursa foto:  facebook.com/maia.sandu

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker