Evenimente

După ce au spart case, apartamente şi automobile, au prădat şi Mănăstirea Saharna

După ce în ultimele săptămâni au prădat mai multe case, apartamente şi automobile în oraşul Rezina, în noaptea spre 23 august, hoţii au sustras bani şi podoabe din biserica „Sfânta Treime” de la Mănăstirea Saharna.

Potrivit lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a IP Rezina, poliţia a fost informată despre acest caz de către slujitorii mănăstirii.

Grupa operativă a constatat, că în seara zilei de 22 august, după terminarea serviciului divin, biserica ar fi fost încuiată. Însă în dimineața următoarei zile, pe la ora 04.00, ușa de la altar ar fi fost găsită deschisă. Se presupune că infractorul/infractorii s-ar fi ascuns în vreun oarecare loc dosit din biserică, iar după ce toţi au plecat, ar fi săvârșit crima, ca mai apoi să iasă pe ușa din spate a altarului.

Primele investigații au stabilit că ar fi fost sustrași cca 4000 de lei și mai multe podoabe bisericești.

Pe cazul dat a fost deschisă cauză penală şi se efectuiază cercetări, a mai spus V. Dascăl.

Ion Perciun

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker