EvenimenteOrhei

O televiziune afiliată lui Ilan Șor va filma un program în studioul holdingului TV controlat de Vlad Plahotniuc

Canalul TV ”Televiziunea Centrală”, care este afiliat deputatului și fostului primar de Orhei, Ilan Șor intenționează să filmeze emisiunea Moldova zi de zi în studioului holdingului media General Media Group, care aparține fostului lider al PD, Vladimir Plahotniuc, scrie newsmaker.md, citat de radioorhei.info.

Acest program este difuzat de televiziunile Televiziunea Centrală și Orhei TV, controlate de Ilan Șor.
Newsmaker amintește că din iunie trecut Șor și Plahotniuc se află peste hotarele Republicii Moldova. Ei au părăsit țara în ziua în care PD-ul, condus atunci de Plahotniuc, a renunțat la putere. Potrivit unor informații Plahotniuc și Șor au părăsit Republica Moldova în același automobil, prin regiunea transnistreană. Ambii sunt anunțați în căutare internațională, împotriva lor fiind pornite dosare penale.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker