Social

Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece şi/sau primăvară-toamnă

Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece şi/sau primăvară-toamnă. Vor putea fi recunoscuţi astfel în trafic printr-o geacă de culoare albastră deschisă cu elemente reflectorizante, alături de pantaloni, încălţăminte şi o căciulă de culoare neagră.

Ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul parteneriatului dintre Ministerul de Interne al Republicii Moldova şi instituția omologă din Franța, a fost acordată o donație pentru MAI.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naţionale franceze care de astăzi sunt utilizate de inspectorii de patrulare din cadrul INP. La etapa actuală sunt echipați ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile aceste uniforme noi vor ajunge și la agenții de patrulare din teritoriu.

[embeddoc url=”https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://gov.md/sites/default/files/document/attachments/subiect24_0.pdf&hl=en” download=”all”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: autoblog.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker