Social

Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece şi/sau primăvară-toamnă

Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece şi/sau primăvară-toamnă. Vor putea fi recunoscuţi astfel în trafic printr-o geacă de culoare albastră deschisă cu elemente reflectorizante, alături de pantaloni, încălţăminte şi o căciulă de culoare neagră.

Ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul parteneriatului dintre Ministerul de Interne al Republicii Moldova şi instituția omologă din Franța, a fost acordată o donație pentru MAI.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naţionale franceze care de astăzi sunt utilizate de inspectorii de patrulare din cadrul INP. La etapa actuală sunt echipați ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile aceste uniforme noi vor ajunge și la agenții de patrulare din teritoriu.

[embeddoc url=”https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://gov.md/sites/default/files/document/attachments/subiect24_0.pdf&hl=en” download=”all”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: autoblog.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close