Evenimente

Precizări cu privire la pruncul dezgropat în cimitirul din Olişcani

Zilele trecute, presa naţională a scris despre faptul că niște localnici ar fi depistat cadavrul unui prunc, lăsat în cimitirul din satul Olişcani. În știre mai era relatat că cea care și-a aruncat copilul ar fi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Dina Plugaru, ofiţeră de presă la Inspectoratul de Poliţie Şoldăneşti, a precizat că poliţia din Şoldăneşti a constatat că mama fătului a suferit, la spitalul raional Şoldăneşti, un avort spontan şi şi-a îngropat copilul în cimitir. Dat fiind că groapa nu ar fi fost adâncă, corpul neînsufleţit al fătului a fost scos la suprafaţă. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc pe 9 august.

La Centrul de Sănătate Olișcani am fost informați că o femeie în vârstă de 39 de ani s-a adresat la medici, acuzând dureri abdominale. Serviciul de urgenţă a transportat gravida la spitalul raional.

Mihail Grăjdean, medic-şef la CS Olişcani, ne-a spus că gravida a suferit avort spontan la termenul de 18-20 de săptămâni. Dânsul a mai adăugat că femeia revenise nu demult de peste hotare şi că dacă ea ar fi fost la evidenţă, situaţia respectivă ar fi putut fi evitată.

Natalia Rotari

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker