Evenimente

Crimă la beție în satul Teleșeu

Un bărbat de 46 de ani din Teleșeu, raionul Orhei a decedat după ce a fost înfipt mortal cu o tijă de la umbrelă. Bănuitul este un consătean de-al victimei în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii au fost alertați de un locuitor al satului, care a găsit cadavrul. Oamenii legii au stabilit că marţi, în a doua jumătate a zilei, victima, împreună cu un consătean de 31 de ani, ar fi consumat băuturi spirtoase la ultimul acasă.

Aflați în stare avansată de ebrietate, în rezultatul unui conflict spontan, bărbatul de 31 de ani i-ar fi aplicat o lovitură bărbatului de 46 de ani cu o tijă de la umbrelă în regiunea antibrațului stâng. După aceea, bănuitul ar fi târât cadavrul în stradă și ar fi părăsit locul faptei. În urma măsurilor speciale de investigații, bărbatul a fost găsit într-o colibă improvizată de la marginea satului și a fost reținut.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.145, alin.(1) Cod Penal, omor intenționat. La moment, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pe termen de 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Sursa: jurnal.md

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker